Telfort klantenservice

Telefoonnummer Telfort

1878

Website Telfort

http://www.telfort.nl
1878 nummerinformatie kost €0,80/min. Het telefoonnummer van Telfort en bijbehorend tarief is ook gratis of tegen een ander tarief beschikbaar. Klik hier voor de officiele website van Telfort.
1878 nummerinformatie is niet verbonden of aangesloten bij Telfort.

Telfort
Teleportboulevard 121
1043 EJ Amsterdam
Kvk: 27124701

Telfort postadres
T.a.v Telfort Mobiel
Postbus 512
2400 AM Alphen a/d Rijn

T.a.v Telfort Internet, TV & Vast Bellen (ook Glasvezel)
Postbus 217
2400 AE Alphen a/d Rijn

T.a.v Telfort Zakelijk
Postbus 550
5800 AN Venray

Telfort klantsenservice

Wilt u in contact komen met de Telfort klantenservice? Dat kan snel en eenvoudig door te bellen met 1878! Wij kunnen u zowel met de particuliere als zakelijke klantenservice van Telfort doorverbinden.

Telfort is in Nederland één van de grootste aanbieders van (mobiele) telefonie, internet en tv. Ook biedt Telfort voordelige en complete Alles-in-1-pakketten voor internet, tv en bellen. Op de website van Telfort vindt u het complete aanbod van de diensten en producten.

Bent u abonnee bij Telfort? Dan staat de Telfort klantenservice voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen voor u op te lossen!

Contact Telfort klantenservice

Naast het bellen naar 1878 of naar het directe telefoonnummer van de Telfort klantenservice, kunt u ook op de volgende manieren contact opnemen:

  • De antwoorden op de meest gestelde vragen aan de Telfort klantenservice staan op de website
  • Via uw persoonlijke pagina “Mijn Telfort” kunt u uw gegevens en instellingen zelf aanpassen
  • Op het Telfort forum kunt u zowel vragen stellen, vragen van anderen beantwoorden als tips geven
  • Heeft u zelf een Twitter en/of Facebook account? Het webcare team van Telfort is hier ook actief en beantwoordt snel uw vraag!
  • U kunt uw vraag stellen via het contactformulier op de website van Telfort
  • Bent u in de buurt van een Telfort winkel? Loop hier dan even binnen. De medewerkers helpen u graag met het oplossen van uw probleem!

Openingstijden Telfort klantenservice

De klantenservice van Telfort hanteert ruime openingstijden! Op doordeweekse dagen kunt u tussen 09:00 en 21:00 contact opnemen met Telfort. Op zaterdag is de klantenservice telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00

Heeft u telefonische ondersteuning nodig bij het product Interactieve TV? Dan kunt u de Telfort klantenservice ook op zondag bellen van 10:00 tot 17:00

Heeft u een technische vraag voor de Telfort klantenservice? Zorg er dan voor dat u op locatie bent wanneer u belt! U kunt dan direct de aanwijzingen die de Telfort klantenservice geeft in de praktijk brengen en indien mogelijk op deze manier het technische probleem verhelpen.

Telfort bellen?

Telfort bellen? Bel naar 1878! Wij verbinden u snel door met de Telfort klantenservice. Deze doorverbindservice kost 80 cent per minuut plus de eventuele extra kosten wanneer u belt via uw mobiele telefoon.

Wilt u Telfort of een ander bedrijf bellen? Wij verbinden u door met alle bedrijven die op onze website vermeldt staan! 1878: voor al uw nummerinformatie!